logo

Actualitat Notícies

El 40% dels espanyols gasta més de 200 euros en el canvi d'armari amb l'arribada de l'hivern

El 40% dels espanyols reconeix que gasta més de 200 euros en el canvi d'armari amb el canvi d'estació i la corresponent baixada de temperatures amb l'arribada de la tardor i de l'hivern, segons una enquesta realitzada pel outlet 'online' Privalia.

No obstant açò, la majoria dels espanyols reconeix que inverteix una mica menys de diners en aquest canvi. Així, el 24% gasta entre 150 euros i 200 euros; el 22%, entre 100 euros i 150 euros, i un 14% assegura que gasta menys de 100 euros.

El canvi de roba de l'armari és una tasca que no agrada als espanyols, com a mostra que nou de cada 10 assegura que detesta fer-ho, sent la mandra de posar-se a açò (37%), l'acumulació de roba en munts (27%) i el temps que s'inverteix (23%), les principals causes.

Respecte a l'hora d'organitzar l'armari, l'espanyols aposten per conservar peces més que renovar-les, ja que més de la meitat (55%) afirma que conserva més roba de la qual renova. No obstant açò, hi ha un 35% que afirma renovar i conservar a parts iguals, aprofitant el moment de canvi de temporada per a adquirir noves peces per a la temporada.

El principal motiu que al·leguen els espanyols a l'hora de no desprendre's de la seua roba és perquè li tenen afecte i inclinació, tal com reconeix el 95% dels enquestats, que confessen conservar peces o complements només per la nostàlgia que els produeix desprendre's d'ells, malgrat no usar-los de forma habitual.

Pot consultar la notícia original ACI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías