logo

Actualitat Notícies

Els consumidors gastaran en tecnologia 1,69 bilions en 2019

Al llarg del període 2019-2023, la despesa en tecnologia que experimentaran els consumidors seguirà a l'alça, amb un creixement anual compost del 5,1%, gràcies a les compres de tecnologies tradicionals i emergents. Això portarà al fet que, en 2023, aquesta despesa ascendisca a 2,06 bilions de dòlars.

Pel que respecta a aquesta despesa durant aquest 2019, pràcticament tres quartes parts del total estarà destinat a tecnologies tradicionals, si bé els serveis de comunicacions mòbils, tant veu com dades, representaran més de la meitat de la despesa total durant els pròxims cinc anys. Els telèfons mòbils i dispositius informàtics personals s'erigeixen com les següents categories de productes a les quals els consumidors destinaran la seua despesa tecnològica.

No en va, el creixement de la despesa en tecnologies tradicionals serà relativament lent, amb una taxa anual composta del 2,2% al llarg dels cinc pròxims anys.

Per part seua, tecnologies emergents com els auriculars de realitat augmentada i virtual, drons, serveis sota demanda, sistemes robòtics, dispositius domèstics intel·ligents i portàtils, experimentaran un creixement amb una taxa anual composta fins a 2023 d'un 13,2%. Aquest creixement permetrà que aquestes tecnologies suposen quasi una tercera part de la despesa dels consumidors en 2023. Els dispositius domèstics intel·ligents i els serveis sota demanda representaran aproximadament el 90% d'aquesta despesa.

Comunicació i entreteniment empuixen la despesa tecnològica

Des de *IDC apunten que els avanços tecnològics estan impulsant que hi haja cada vegada més consumidors connectats, ja siga amb robots per a la neteja i el manteniment de la llar, amb il·luminació intel·ligent o sistemes de seguretat.

La comunicació i l'entreteniment seran les dues de les categories de casos d'ús més importants dins de la tecnologia de consum, representant més del 70% de totes les despeses fins a 2023. Més de la meitat de totes les despeses de comunicació es destinaran a serveis tradicionals de veu i missatgeria.

La despesa en entreteniment es destinarà, sobretot, a la visualització o descàrrega de programes de televisió, vídeos i pel·lícules, a més d'escoltar música i la descàrrega de jocs online. Els casos d'ús que veuran un creixement de la despesa més ràpida durant els pròxims cinc anys seran els jocs de realitat augmentada, amb un creixement anual compost del 136,3%, i la visualització de vídeos i altres funcions relacionades amb la realitat virtual, amb un creixement del 47,3%.

Per regions, els Estats Units serà el major mercat geogràfic amb un pronòstic de despesa en tecnologia de consum que aconseguirà els 412.000 milions de dòlars en 2019, la qual cosa suposa un creixement del 5,5% respecte a l'any anterior. la Xina serà el segon mercat més gran en 2019 i s'espera que la despesa aconseguisca els 328.000 milions, seguit per Europa Occidental amb 227.000 milions de dòlars. Els serveis de telecomunicacions mòbils i els telèfons mòbils seran les dues categories més grans en les tres regions.

Consulta la notícia original AQUI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías