logo

Actualitat Notícies

Com estalviar en el consum de gas

El consum de gas és un dels quals incrementa les despeses a final de mes. Per a poder utilitzar correctament aquesta font d'energia que ha un preu considerable res millor de conéixer alguns trucs. La forma en què aprofitem aquesta calor que genera serà el que *maque la diferència. Aquests gestos quotidians que realitzarem poden significar un estalvi considerable a final de mes, una mesura que ens ajudarà a permetre'ns arribar una mica millor o fins i tot poder dedicar una part del nostre pressupost a algun que un altre capritx o element inesperat. Pren nota d'aquests consells que poden canviar-te la vida.

Passos per a estalviar en el consum del gas

El gas en la cuina ha de proporcionar-nos la màxima calor possible. És important saber que cadascun dels focs té una peça adequada. Les paelles, cassons, olles o cassoles han de tindre com a mínim el doble de grandària que cadascun dels focs. D'aquesta manera usarem de manera perfecta aquestes peces. No perdrem la calor que es generen, al contrari, l'emprem de la millor manera possible.

Tenim cada utensili preparat per a començar a cuinar, el següent pas és col·locar-lo en el lloc adequat. Ho posem en el centre de la flama perquè incidisca directament sobre ell, d'aquesta manera la calor es repartirà molt millor i calfarà a la perfecció la nostra paella, cassó, olla o cassola.

Quan ens posem a cuinar és important que tinguem en compte que cal tapar cada utensili amb la seua corresponent tapa. L'efecte forn ens permetrà conservar millor la calor i aconseguir que els aliments es vagen cuinant ràpidament, sense necessitat d'invertir energia de més. Deixar-los destapats fa que tardem més a cuinar.

L'olla ràpida és una manera d'utilitzar la calor de manera eficient. Ens permet cuinar en la meitat de temps, no sols és un estalvi de temps. També és una forma perfecta d'aconseguir estalviar energia i diners. Invertir en una peça d'aquestes característiques ens permetrà fer tot tipus de guisats de manera ràpida i costant menys diners.

És important mantindre la calor dels aliments en cocció, quan l'aigua o el líquid comence a bullir, podem baixar el foc. Aquest xicotet gest ajudarà a tindre la despesa controlada i no invertir de més. Continuar calfant el líquid significa que haurem de gastar més energia quan el punt adequat de calor ja l'hem aconseguit.

Amb aquests senzills consells aconseguirem estalviar en el consum del gas. Una despesa de més que ens suposa una factura a final de mes que pot ser considerable.

Consulta la notícia original ACI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías